Shading

tatoeage studio

Onze studio (Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland) is geen inloopstudio, u bent altijd welkom, maar... op afspraak. Voordeel hiervan is dat de privacy is gegarandeerd en dat we tijdens uw afspraak ook alle tijd voor u hebben.

Tattoo studio   Tatoeage studio

Tevens is de studio ingericht volgens de richtlijnen opgesteld door het landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid, dit betekent dat er streng toezicht wordt gehouden op de inrichting, materialen, werkwijze en de inktpigmenten. Hierdoor bent u als klant verzekerd van hygiëne en steriliteit.

Tijdens een eerste afspraak bespreken we een ontwerp/idee naar uw wensen, u kunt bladeren door diverse boeken met honderden voorbeelden of we kunnen een ontwerp specifiek voor u en naar uw idee maken. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen, de studio bekijken of een eigen ontwerp meenemen.

Vervolgens wordt indien gewenst een afspraak gemaakt voor het zetten van de tatoeage, naalden e.d. worden dan tijdens deze afspraak in uw bijzijn steriel uit de verpakking gehaald, waardoor u er zeker van bent dat er schoon wordt gewerkt. Het is altijd mogelijk dat er na het genezen van de tatoeage nog een “touch up” nodig is, een aantal weken na het zetten kunt u uw tatoeage dan ook laten bijwerken, vanzelfsprekend is dit gratis.

Te allen tijde wordt er op afspraak gewerkt, een afspraak kan telefonisch per mail of via het contactformulier worden gemaakt.